Wikreate webshops

Strategy is the determination of the basic long-term goals and objectives of an enterprise, and the adoption of courses of action and the allocation of resources necessary for carrying out these goals." (Chandler)

Webwinkel beginnen?

Nederlandse consumenten van 15 jaar en ouder hebben in het eerste kwartaal van 2016 voor € 4,89 miljard gewinkeld via websites, verdeeld over 40,82 miljoen online shopping trips. De online bestedingen laten hiermee een groei zien van 13% ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor. Als uw bedrijf zich begeeft binnen de detailhandel is er eigenlijk geen keuze meer of u een webwinkel zou moeten beginnen. De cijfers laten ieder jaar weer een explosieve groei zien. Uw eventuele fysieke winkel hoeft nu natuurlijk niet directe sluiten. Het is echter wel van groot belang dat u een strategie heeft om uw klanten optimaal te bedienen via zowel een eventuele fysieke winkel als een goede online propositie.

Bent u ook zoals bol.com?

Net als iedere website is ook iedere webshop anders. Als u een vergelijkbare winkel zou willen als Bol.com heeft u natuurlijk iets heel anders nodig dan wanneer u besluit uw abonnementen via het internet te verkopen. De functionaliteiten van een webshop zoals bol.com zijn in de basis misschien hetzelfde als iedere ander maar functioneel komt daar veel meer bij kijken. Dat verschil zit met name in de ondersteuning van verkoopproces. Het is daarom goed om vooraf helder te krijgen wat u wil ter ondersteuning van dit primaire proces, het verkopen van producten.

HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN WEBSOP?

Neem contact met ons als u een vraagt heeft over een webshop, wij helpen u graag!

Magento, Joomla Virtuemart of toch Wordpress?

Er zijn veel beschikbare software of CMS systemen beschikbaar voor het maken van een webwinkel. Er is in deze niet 1 systeem dat het beste is. Het beste systeem hangt namelijk af van uw behoefte.Wikreate heeft veel ervaring met diverse webshop systemen, zoals Magento, Joomla Virtuemart en Wordpress Woocommerce en kan u daarom helpen de juiste keuze te maken.

Webwinkel betaalsystemen

U zal het uw bezoeker makkelijk moeten maken om af te rekenen en de meest gebruikte betaalmethode in Nederland moeten implementeren. Ideal is al jaren het meest gebruikte betaalsysteem in Nederland en is daarom een must have als u zich op de Nederlandse markt focust. In België echter gebruikt men het meest Mr Cash. u dient dus goed na te denken over waar uw doelgroep zich begeeft en daar u betaalmogelijkheden op aan te passen.

webshopsbetaalsystemen

Wikreate Webshops

Dit kunnen wij voor u doen

  • Webwinkel opzetten
  • Webwinkel onderhouden
  • Webwinkel uitbreiden
  • Webwinkel betaalsystemen toevoegen
  • Verhogen conversie

Suur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

CONTACT US

Feel free to contact us for a cup of coffee. We would love to hear your and give you our view on how to grow your business online
TOP