Website onderhoud

Er zijn op het internet veel websites te vinden die gehacked zijn en misbruikt worden voor het versturen van spam of het verspreiden van virussen. Veel van deze geïnfecteerde websites hebben een overeenkomst: ze lopen achter met de updates.

Naast dat het niet updaten van je website voor veiligheidsproblemen kan zorgen zijn er nog meer nadelen aan een verouderde website. Lees daarom hier de 5 belangrijkste redenen om uw website up to date te houden.

 1. Veiligheid van uw gegevens
  Veiligheid is het belangrijkste argument om uw website bij te werken. Systemen zoals WordPress en Joomla worden wereldwijd veel gebruikt en zijn daarom een populair doelwit voor aanvallers. Omdat de broncode van WordPress en Joomla voor iedereen beschikbaar is kan iedereen zoeken zwakheden. Dit geldt echter ook andersom: aanvallers kunnen de code ook bestuderen om zwakheden te vinden. Dit betekent dat als u uw website niet constant bijwerkt, uw website open staat voor steeds meer kwetsbaarheden.
 2. CMS Reparaties
  Software zoals WordPress en Joomla wordt uitgebreid getest. Toch kan het zijn dat er fouten in de software zitten. Met de updates worden deze fouten verholpen waardoor u uw website weer beter kan beheren en uw bezoekers de beste ervaring krijgen.
 3. Snelheid van uw website
  Software zoals WordPress en Joomla wordt continue geoptimaliseerd. Hierdoor kan uw website sneller worden geladen, wat niet alleen fijn is voor uw bezoekers maar ook voor de vindbaarheid in zoekmachines. Om hiervan te profiteren moet u echter wel de laatste updates geïnstalleerd hebben.
 4. Nieuw toegevoegde functionaliteiten
  De grotere WordPress en Joomla updates bevatten vaak nieuwe functionaliteiten waardoor u nog makkelijker uw website kan beheren. Als u de laatste versie gebruikt kant u bijvoorbeeld de website automatisch laten updaten.
 5. Ondersteuning bij problemen
  Wij ondersteunen bij problemen met uw website alleen de nieuwste versies van software. Hierdoor moet u eerst uw website bijwerken voordat we u verder kunnen helpen. Het is daarom erg fijn als uw website al bijgewerkt is.

geen gedoe, u heeft vast iets beters te doen

Heeft u geen zin of tijd om u zorgen te maken over het onderhoud van uw website? Geen probleem! Wij kunnen het onderhoud van uw website op ons nemen. Wij zorgen er voor dat uw website voldoet aan de laatste standaarden en dat uw website en eventuele additionele functies altijd up to date zijn!

 • Basic+
 • 10,00
  per maand
 • Updates CMS
 • Updates Plugins en thema
 • Kleine wijzigingen gratis

Wikreate onderhoud

Wat kunnen wij voor u doen

 • Beheren van uw website of shop
 • Installeren nieuwe functionaliteiten
 • Updaten van uw cms systeem
 • Losse werkzaamheden aan ieder CMS
 • Uw CMS vernieuwen

 

Wij onderhouden ieder CMS

Suur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

CONTACT

Neem contact met ons op voor een kop koffie, wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen
TOP
WhatsApp Stuur een WhatsApp!