Website laten maken

Eigenlijk heeft iedereen tegenwoordig wel een website. Maar heeft u wel eens nagedacht over het doel van uw website en zo ja, behaald u dat doel ook? De tijd dat het al goed was dat u een website heeft is wel voorbij. Wikreate is gevestigd in Zoetermeer en helpt u met uw online doelstellingen

Uw klanten zijn al niet meer tevreden met het feit dat u er een heeft. ze verwachten daar te vinden en of te kunnen doen waar ze behoefte aan hebben. Dat kan zijn hun gegevens bewerken, informatie opvragen en of zelf chatten met een medewerker. Als uw website niet voldoet aan de verwachtingen kunnen klanten al gauw een keuze maken ergens anders heen te gaan.

U dient goed na te denken over het doel van uw website en de verwachtingen die uw klanten hebben van uw website.Om tot doelstellingen voor uw website te komen zijn er eigenlijk altijd twee aspecten aanwezig, ofwel het verhogen van uw omzet of het verlagen van uw kosten.

Nog specifieker zijn er een vijftal rollen die een website voor u kan vervullen. Hiermee kunnen we uw doelstellingen nog concreter formuleren.

  1. Directe Omzet: directe verkopen, vaak middels een webshop.
  2. Leadgeneratie: Leadgeneratie, focus op het ontvangen van klantgegevens
  3. Branding: Merkvoorkeur verhogen en vergroten van loyaliteit van klanten
  4. Directe Inkomsten: Directe inkomsten genereren uit advertenties en/of abonnementen
  5. Service & informatie: Verlagen van kosten door inzet van online diensten

Wikreate media zal samen met u kijken naar waar uw website aan zou moeten voldoen om niet alleen nieuwe klanten te trekken maar ook de verwachtingen van uw bestaande klanten te overtreffen.

Wikreate sprekende beelden

Website vormgeving

Uw website bezoekers besluiten in een fractie van een seconde of ze verder zullen klikken of niet. Uit onderzoek blijkt dat bijna 50% van de bezoekers aan een website de vormgeving als één van de belangrijkste onderdelen zien. De "look en feel' van uw website moet er voor zorgen dat uw bezoekers zich prettig voelen en intuïtief verder klikken door uw website heen.

Voor de vormgeving van een website is het belangrijk om uw doelgroep voor ogen te nemen. Wie zijn ze en wat vinden ze prettig. U kunt zich voorstellen dat wanneer uw website zich richt op meiden van 16 jaar deze er anders uit moet zien dan wanneer uw website zich richt op architecten van middelbare leeftijd. Uw doelgroep is dus ten alle tijd het uitgangspunt voor uw vormgeving.

Onderdelen die uw website vormgeving bepalen:

  • Typografie
  • Gebruik van witruimte en indeling
  • Gebruik van Kleuren
  • Type en kwaliteit afbeeldingen

Geschikt voor alle apparaten

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het CBS constateert dan ook dat er al jaren een afname is in het gebruik van desktops en laptops en een explosieve toename in het gebruik van internet op mobiele telefoons en tablets. Hier dient u met uw website rekening mee te houden.Uw website moet in de praktijk dus geschikt zijn voor alle schermen, van grotere desktops tot mobiele telefoons. We noemen dat ook wel responsive of fluid design. De website past zich eigenlijk aan aan het formaat beeldscherm dat uw website bezoeker gebruikt.

Zij gingen u al voor

Dit kunnen we ook voor u doen

Suur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Neem contact met ons op voor een kop koffie, wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen
TOP
WhatsApp Stuur een WhatsApp!