Zoekmachine Advertenties (SEA)

Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

Wikreate verzorgt uw advertentiecampagne en optimaliseert hiermee uw uitgave ten opzichte van uw advertentie doelstellingen.

Wikreate SEA

Dit kunnen wij voor u doen:

  • Keyword analyse
  • Opzetten advertentiecampagne
  • Aanmaken advertenties
  • Optimaliseren budget vs clicks

Gratis SEO Scan

Wikreate helpt u bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines door inzet van SEO en SEA. Vraag de gratis SEO scan voor uw website. Wij beoordelen uw website op de meest kritische punten van Google en geven u daarbij concrete aanbevelingen.

CONTACT

Neem contact met ons op voor een kop koffie, wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen
TOP
WhatsApp Stuur een WhatsApp!